‘ECHO VAN EEUWIGHEID’ EXIT…

 

Dit bericht werd geplaatst in kaalslag, klassieke muziek, radio4, rampspoed en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op ‘ECHO VAN EEUWIGHEID’ EXIT…

 1. Antje zegt:

  Ja, lieve Henny, we zien het ook, maar wat kunnen we doen??? Geen idee. Naar de mensen wordt niet geluisterd; ik hoorde Sander Dekker, onze staatssecretaris enige tijd geleden zeggen dat TV kijken ouderwets is!! Kinderen zouden op hun telefoon of tablet kijken naar Sesam straat! Verschrikkelijk toch?

 2. Antje zegt:

  Ja zeker lieve Henny, wij zien het ook gebeuren, heel, geleidelijk en stiekem. Maar wat moet je er aan doen? Naar de mensen wordt niet geluisterd. De arrogantie van de macht. Ik hoorde onze staatssecretaris Dekker enige tijd geleden zeggen dat TV kijken ouderwets is. De jongeren, incl. de kinderen, kijken op de telefoon of tablet naar de TV, vluchtig, vooral niet lang, De kinderen zouden volgens de heer Dekker op de telefoon kijken naar Sesam Straat! Vandaar dat dit ;programma nu van NPO 1 verdwenen is. Heel erg. Alle kinderen hebben toch geen telefoon of tablet?? Hoe dom en arrogant kun je zijn!! Dank voor de link naar het ;programma, Ik zag Antoine Bodar, zeer bijzondere en sympathieke man .

 3. Ine zegt:

  Ja, mis hrt progesmma zeer!

 4. Paul zegt:

  Geheel met bovenstaande eens, men kon nog uitzendingen terugluisteren, ook dat is nu helaas niet meer mogelijk. Heel jammer.

 5. Een fan can Echo van Eeuwigheid zegt:

  Beste Hannie, op deze zondagochtend ben ik op zoek voor mijn favoriete radioprogramma in een online archief versie. Ik zal de link doorsturen. Ik voelde hetzelfde over Echo van Eeuwigheid. Het was een prachtige programma, en heeft mij, aetheist, veel plezier gegeven, en ook meer begrip en bewondering voor de culturele aspecten van het katholiek geloof. En de muziek…! Hartelijk dank voor de speellijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: