12-de EXPOSITIE IN MELICK

2020 02 01

Na elf aquarelexposities in het verleden mag men stellen dat Henny Tonnaer in ’T AAD RAODHOES in Melick onderhand kind aan huis is. Voor de twaalfde keer kan men haar nieuwe werk komen zien. Deze keer bevat het schilderachtige plekken in en rond Horn, Heythuysen, Grathem, maar ook in Vlaanderen, Noordfrankrijk, Bourgondië en het gebied aan de voet van de Mont Ventoux in de Provence. 

Bij het schilderen vindt ze zichzelf nooit te oud om te leren. Ze vindt gelegenheid om de kunst af te kijken bij haar collega’s in de ‘Koppenclub’, en bij haar aquarelvrienden van het AIB (Aquarel Instituut België) in Vlaanderen. Ook van haar zoon Titus Meeuws, kunstschilder, blijft zij leren hoe men kan kijken, en interpreteren.

Ook bij deze expositie zullen er weer schetsboeken ter inzage op de tafels liggen, van haar zelf, van haar echtgenoot Hans Meeuws, en zelfs van haar 6-jarige kleinzoon Gijs Meeuws, die op deze jonge leeftijd al een opmerkelijk tekentalent vertoont. 

Natuurlijk zullen de glazen gevuld worden. Een inleidend woord zal gesproken worden om 15 uur, door aquarelvriend en familielid Hans Evers uit Leiden.

Bij interesse voor aankoop of voor een individuele bezichtiging, bel het nummer 0031 475 581827

Welkom op zondagmiddag 1 maart tussen 14.30 uur en 17 uur op het adres:

‘ T AAD RAODHOES (Achteringang in de straat ‘Aan ’t Raodhoes’)

Dorpstraat 43

6074 GA Melick

Dit bericht werd geplaatst in aquarel, expositie, kleinzoon, zoon en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op 12-de EXPOSITIE IN MELICK

  1. Moo zegt:

    Staat alleen geen datum bij!?

  2. Marianne zegt:

    Ik wil wel erg graag komen kijken. Heb het in mijn agenda genoteerd.

Plaats een reactie