About

WELKOM IN DE HERMITAGE,

genoemd naar mijn favoriete schrijfplek in Bourgondië. Door de kleine vierkante ramen van dit kluizenaarshuisje kijk ik samen met jullie naar de grote buitenwereld, waar elke dag wel iets te beleven valt. Ik zal het waarderen als je een reactie intypt. Daarvoor moet je wel je naam en email-adres (wordt niet gepubliceerd) vermelden. Probeer in je reactie even serieus, respectvol of grappig te zijn als de tekst die je van mij gelezen hebt. Prefereer je een reactie buiten het weblog om, mail mij dan op hanshennymeeuws@gmail.com

Mocht iemand bezwaar hebben tegen een door mij geplaatste tekst of foto, mail me dan, en ik zal hem verwijderen.

Henny Tonnaer

16 reacties op About

 1. Tejo zegt:

  Ik heb een bezwaar tegen … en daar doet niemand iets aan. Kan jij dat oplossen…niet? Maar toch de alleskunner!

 2. Har Sillen zegt:

  Heel verrassend! Ik heb genoten van de verhalen, blijf schrijven!
  (Jammer dat ik gisteren geen tijd had voor een gesprekje.)

 3. Leuke blog!
  Heb die over Ton de Leeuw gedeeld op onze Facebook Page.
  https://www.facebook.com/Donemus
  Groet

 4. Cécile Schouten zegt:

  Hallo Paradijsvogel!!!
  Tja, dat had je niet verwacht natuurlijk. Maar ik ben per toeval bij ‘jouw’ Hermitage terechtgekomen. Dat is interessant. Hoe gaat ’t met je? Ik denk met enige regelmaat aan de leuke, muzikale en vriendschappelijke gebeurtenissen van…toen!!!
  Ik hoop iets van je te vernemen, maar wens je hoe dan ook het allerbeste!
  ’n Hartelijke groet,
  Cécile Schouten

 5. Monica de Bot zegt:

  Nog zo’ n reactie van een vroeger persoon: hallo Henny, wat mooi om jouw blog te zien..en te lezen..dat is nu echt wereldwijd web…
  Het lijkt goed met je te gaan en dat wens ik jou ook toe.
  Misschien hebben we op deze manier nog weer eens een klein contactje..?

  Hartelijk gegroet door Monica de Bot,

 6. Ik kwam hier toevallig terecht.
  Mag ik zeggen dat je een fantastisch mooie weblog hebt? Zeer warm geschreven, met respect voor alles en iedereen, vol warmte. Indrukwekkend!

 7. Ik had je al eens op mijn bloglijst staan, maar kwam nooit toe tot lezen. Nu zat ik dan hier, in de bergen, iederee bezig met zijn eigen dingen, terwijl ik mijmer dat de tijd zo snel gaat. Toegegeven, ben net 52, maar toch. In ieder gevak, viel weer op jouw (uw?) blog, en jeetje, wat een prachtige verhalen!! Vooral ‘meditatie’ en ‘goud’. Mischien omdat het zo herkenbaar is, ik weet het niet, maar ik geniet ervan. Ook ‘oud worden’ en ‘de kleine dingen’. Je ziet, ik ben maar net begonnen, maar kijk uit naar heel veel lees plezier. Blijf vooral schrijven, mij maar je er in ieder geval blij mee.
  Sietske

  • Wat een eer, zo’n mooie reactie, Sietske! Veel dank daarvoor, dat is stimulerend. Op dit moment doet ons internet het niet, dus ik moet me behelpen met de wifi van een buurman. Maar als alles weer vlot gaat wil ik natuurlijk ook eens op jouw blog kijken. Schrijven zal ik heel zeker blijven doen, dat hoort al heel mijn leven bij mij. Veel groeten!

 8. diny tecker zegt:

  Excuus, Henny, voor de kennelijke onduidelijkheid in de tekst. De opera Les Troyens werd op 31 januari j.l. door Arte TV vanuit La Bastille uitgezonden. Omdat ik het werk goed ken, stoorde ik me enorm aan het decor en de regie (zoals de recensie dit ook duidelijk maakt) en zette in dus na een half uur teleurgesteld de TV uit. Dit bedoelde ik met de UIT-knop! France Musique zond déze opvoering via de radio uit op Berlioz’ sterfdag.
  En dan maak ik bij deze van de gelegenheid gebruik om mijn bewondering en herkenning uit te spreken over je levendige ‘dagboekverhalen’, die je wilt delen met anderen. Dank daarvoor.

 9. mia posthumus-koopal zegt:

  Heb u net ontdekt via het blog van “De Herberg” van Paul Weusten. Kom vast nog eens terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s